Day #22 Post Your Music on Shuffle and Post The First Ten Songs

Dengan ini writing challenge resmi berakhir karena udah kelewatan banyak banget. Jadi gw akan nulis topik yang gw suka aja hahaha. OK jadi gw punya playlist gw sendiri di spotify dan akan gw shuffle mari kita lihat 10 lagu apa yang muncul.

  1. Fly Me To The Moon – Olivia Ong
  2. How Long Will I Love You – Ellie Goulding
  3. Just The Way You Are – Bruno Mars
  4. You and Me – Lifehouse
  5. Beautiful in White – Matt Johnson
  6. From This Moment – Shania Twain
  7. Marry Me – Train
  8. Iris – Goo Goo Dolls
  9. A Moment Like This – Leona Lewis
  10. I’m Yours – Bruno Mars

Yang gw bold itu lagu – lagu favorit gw. Yang gw puter over and over again. Yang lainnya biasa aja sih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s